Noodzaak voor kennis

Transdermale magnesiumtherapie is nog relatief onbekend en voor veel consumenten en behandelaars zijn er nog veel onduidelijkheden. Zenchi vindt het belangrijk dat de kennis over transdermale magnesiumtherapie wordt overgedragen aan zoveel mogelijk mensen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de voordelen van deze eenvoudige therapie voor het aanvullen van het zo belangrijke oermineraal magnesium.

Deskundigheid

Zenchi heeft veel expertise in huis over transdermale magnesiumtherapie en de rol van magnesium in het menselijk lichaam. Kennis vanuit de evolutionaire geneeskunde, evolutionaire biologie, antropologie, orthomoleculaire geneeskunde en Psycho Neuro Immunologie wordt verweven in boeiende en leerzame workshops, presentaties en seminars.

Zenchi verzorgt regelmatig diverse presentaties voor zowel leken als professionals waarbij passie, enthousiasme en een enorme dosis wetenschappelijke kennis voorop staan. De presentaties worden standaard hoog gewaardeerd door deelnemers. Neem voor referenties contact op met Zenchi.

Aanvragen

Wilt u een bijeenkomst aanvragen voor medewerkers, therapeuten, uw beroepsvereniging of klanten.

Uw gehoor kan een boeiende en inspirerende presentatie tegemoet zien.

Neem contact op via ons contactformulier of bel : 0592-864141

 

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search